تفسیر شهید مظلوم آیه الله بهشتی (قدس سره) بر قرآن مجید در یک نگاه
سیدمحمدرضا طباطبایی
مقدمه
تفسیر شهید بهشتی بر قرآن مجید در ۶ جلد به نام «در مکتب قرآن» تنظیم شده است.
جلد ۱ تفسیر سوره حمد و آیه ۱ تا ۱۵۲ سوره البقره را در بر دارد.
در جلد ۲ مجدداً …
ويژگی و وظايف روحانيت : بازخوانی انديشه شهيد بهشتی
محمد كاظم تقوی
شهيد آيتالله سيد محمد حسينی بهشتی يكی از چهرههاي برجسته حوزههای علميه شيعه در قرن اخير است. تجديد حيات تأسيس گونه حوزه علميه قم به دست با اخلاص و با كفايت آيتالله حائری، پايه مستحكمي را بوجود …
ويژگی و وظايف روحانيت
محمد كاظم تقوی
شهيد آيتالله سيد محمد حسينی بهشتی يكی از چهرههای برجسته حوزههای علميه شيعه در قرن اخير است. تجديد حيات تأسيس گونه حوزه علميه قم به دست با اخلاص و با كفايت آيتالله حائری، پايه مستحكمی را بوجود …
شهید بهشتی: «اگر قصد تولید مسکن آن هم در صورت نیاز واقعی مردم داشتید، با حداقل سود، هر چه سریعتر به مصرفکننده واقعی برسانید »
نظریات شهید بهشتی در مورد مسکن
عبدالله اکرمی:
شهید بهشتی شخصیتی جامع و حکیم، فیلسوف، فقیهی آگاه به زمان و مکان، با ابعادی ناشناخته از نظریات اصولی اقتصادی، که اگر نظریات فقیهانه آن شهید حاکم بود تنها در امر مسکن …
شهید بهشتی و رویارویی اجتهاد با التقاط و تحجر
هر اندیشهای را آرایش قرآنی و حدیثی دادن و به جای اندیشههای خالص اسلامی جا زدن و پذیرفتن و آراء و اندیشههای خویشتن و آراء و اندیشههای بیگانه از اسلام و قرآن و حدیث را بر دوش قرآن و حدیث …
سرچشمه خونين
قرار بر این بود که در مورد مسائل اقتصادی که در آن زمان بحث مهار تورم بود صحبت شود. بهشتی اوراقی را تهیه کرده بود که سؤالاتی روی آن نوشته شده بود تا توسط آن نظرخواهی کند. شهید بهشتی پشت …
بازخوانی اندیشههای شهید بهشتی به ارتقاء روحیه جوان انقلابی کمک میکند
اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان در اروپا در بیانیهای به مناسبت سالروز شهادت دكتر بهشتي و يارانش، بازخوانی انديشههای این فقیه مجاهد و شناساندن ايشان به نسل جوان را، بهترین راهبرد برای حفظ و ارتقاء روحیه انقلابی جوانان دانست…
شهید دکتر بهشتی زیبایی سبک تعاون را حرمت انسانها جدای از سرمایههایشان میداند
آیتالله شهید دکتر بهشتی به لحاظ شکلی، تعاونیها در ایران را همانند شکل مرسوم دنیا معرفی میکند لکن زیبایی اصلی این سبک اقتصادی را حرمت انسان و شرافت انسانها جدای پولها و سرمایههایشان میداند.…
او که در به روی خویش نبست
اولا شهید بهشتی خودش را برگزیده و ستون انقلاب نمیدید؛ خودمرکزبینی نداشت و تصور نمیکرد بدون حضور او انقلاب از دست میرود. ثانیا، در اوج ایام انقلابیگری نیز وقتی را برای خانواده در نظر میگرفت و تربیت انسانها برایش اهمیت …
وجوه توسعه در اندیشه بهشتی
به ما مرتبا میگویند شهیدبهشتی خوشبرخورد، قاطع، مدیری توانا و اخلاقی بود. اما نمیگویند این توانایی عملی از دل چه نظام باورهایی و چه اسلوب روششناختیای بیرون آمده است…